Andreu Solar

Actualitat

25 de maig de 2022

Andreu Manteniment Industrial signa el conveni de col·laboració amb Mans Unides

 

ANDREU MANTENIMENT INDUSTRIAL S.L., empresa de la qual forma part Andreu Solar, va signar un Conveni de col·laboració amb Mans Unides per ajudar a finançar un projecte de desenvolupament a Angola.

El projecte anomenat “Millora de l’accés a l’aigua potable i condicions higièniques i sanitàries en escola de primària a Kangandala, a l’Angola”, té com a objectiu donar accés a serveis sanitaris suficients i segurs a 1.005 alumnes i 27 professors.

Aquest projecte ajuda a l’objectiu número 6 i número 3 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, “Garantir la disponibilitat i gestió sostenible de l’aigua i sanejament per a tots” i “Salut i Benestar”.

Els nens i nenes es veuen obligats a actuar com a petits adults, transportant aigua i llenya, treballant al camp i cuidant els germans petits. A causa de l’augment de l’alumnat a l’escola que va passar dels 230 inicials als 1.005 alumnes actuals, es fa necessari el projecte de millora i ampliació de les instal·lacions.

El projecte consisteix a construir 8 lavabos nous, substitució de canalitzacions, 2 dipòsits d’aigua de 10.000 litres cadascun i Programes d’Higiene, Salut i Medi Ambient.

Des d’Andreu Solar i Andreu Manteniment Industrial, estem molt contents de poder col·laborar amb un projecte tant important per a la població de Kangandala.