Andreu Solar

Actualitat

4 d'agost de 2023

Andreu Solar a la Firagost 2023

Andreu Solar va ser present a la 67a edició de la Firagost, el dimarts 1 i el dimecres i 2 d’agost de 2023, amb un muntatge espectacular al Passeig de l’Estació de Valls.

El nostre estand al passeig de l’estació va tenir una bona afluència de visitants. Entre moltes altres persones, vam rebre la visita de l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, de la consellera de territori de la Generalitat, Ester Capella, del president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M Rovira, i del director de la Firagost, Antoni Bastús.

La novetat d’enguany era explicar els avantatges de poder acumular energia en bateries, generada per panells fotovoltaics, durant el dia o comprada de la xarxa elèctrica quan aquesta és més barata, i gastar-la quan convingui o quan sigui més cara. L’atenció personalitzada permetia demanar un estudi personalitzat allí mateix o sol·licitar un estudi posterior sobre les instal·lacions d’energia solar per a particulars, empreses i per a usos agrícoles.

Entre tots els que ho van fer es va sortejar un patinet elèctric. En pocs dies, publicarem el resultat i el lliurament del premi.

Moltes gràcies a totes i tots els que ens heu vingut a veure a l’estand de la Firagost 2023.