Andreu Solar

Actualitat

16 d'octubre de 2023

Andreu Solar de nou a la “Fira del Vent 2023”

Amb la campanya ‘PASSA’T A L’AUTOESTALVI D’ENERGIA’, ANDREU SOLAR ha estat present dissabte 14, i diumenge 15 d’octubre de 2023 a la FIRA DEL VENT del PLA DE SANTA MARIA.

L’assistència de públic a la fira del Vent 2023 ha estat un èxit de participació i d’activitats. Al nostre estand, entre moltes altres persones, vam rebre la visita del MH Quim Torra, expresident de la Generalitat de Catalunya, qui va inagurar la Fira del Vent 2023, l’alcalde del Pla de Santa Maria, Josep Silvestre Solé, el diputat al Congrés de Diputats, Josep M Cruset, el president de la Fira del Vent, Martí Rull i del president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M Rovira.

La presència d’Andreu Solar ha ajudat a explicar els avantatges de connectar-se al sol.

La novetat d’enguany era explicar els avantatges de poder acumular energia en bateries, generada per panells fotovoltaics, durant el dia o comprada de la xarxa elèctrica quan aquesta és més barata, i gastar-la quan convingui o quan sigui més cara. L’atenció personalitzada permetia demanar un estudi personalitzat allí mateix o sol·licitar un estudi posterior sobre les instal·lacions d’energia solar per a particulars, empreses i per a usos agrícoles.

Andreu Solar agraeix a l’organització de la Fira, a l’Ajuntament del Pla, i a la Cambra de Comerç, les facilitats per ser a la Fira del Vent.

Moltes gràcies a totes i tots els que ens heu vingut a veure a l’estand. Fins a l’any que ve!