Andreu Solar

Actualitat

22 de novembre de 2021

Andreu Solar ha instal·lat més de 550 panells solars amb una potència de més de 250 kW en pocs mesos

andreu solar instalacions fotovoltaiques plastics espelt

 

Andreu Solar va néixer el 2021 amb l’objectiu de ser un referent d’instal·lacions fotovoltaiques per a particulars i empreses al Camp de Tarragona.

En pocs mesos, ja compta amb més de 30 instal·lacions fotovoltaiques, tant a particulars com empreses, sobrepassant la barrera dels 550 panells solars amb una potència de 250 kW. Podeu veure algunes cases que ja s’han connectat al sol amb nosaltres aquí. 

Sumar-se a l’autoconsum generat per energia fotovoltaica, implica beneficiar-se en molts sentits. Amb l’aprofitament de l’energia del sol generem un estalvi de fins al 50% en cada factura de la llum i contribuïm a frenar el canvi climàtic i a tenir un planeta millor. Una altra via d’estalvi és el retorn de l’excedent d’energia generada enviat a la xarxa. L’energia solar és una inversió segura amb molt de futur.

Actualment, són moltes les ciutats del Camp de Tarragona i alguns pobles, que ofereixen una bonificació en l’IBI de fins a un 50% per a tots aquells instal·lin plaques solars.

L’equip tècnic d’Andreu Solar ofereix la millor solució segons les necessitats de consum: instal·lació immediata, gestió d’ajudes, tràmits legals, tràmits amb les companyies elèctriques, i finalment finançament a mida de cada llar. Ara és un bon moment per connectar-te al sol i aprofitar un espai de la teulada per generar energia solar a favor teu.

Contacta amb nosaltres i t’informarem, de les ajudes municipals disponibles i et proporcionarem un estudi a mida segons les teves necessitats.