Andreu Solar

Actualitat

20 de maig de 2024

Andreu Solar, presenta els nous carregadors intel·ligents de vehicles elèctrics a la Fira del Vehicle de Valls

Andreu Solar FIra Vehicle de Valls

Valls, 18 de maig de 2024. Immersos en la campanya S de Sostenibilitat, Andreu Solar, empresa del Grup Andreu líder en l’ús de l’energia solar per a la mobilitat sostenible, ha participat en la Fira del Vehicle de Valls en la seva dotzena edició.

A la Fira, Andreu Solar ha ofert una demostració dels seus avançats carregadors intel·ligents per a vehicles elèctrics tant per a instal·lacions particulars, amb carregadors de fins a 7 kW o per a instal·lacions d’empresa amb carregadors de 20 kW de la marca Circutor.  Aquest aparells de recàrrega intel·ligent no només són eficients i segurs, sinó que també poden ser alimentats per energia solar generada per panells solars. Aquesta integració innovadora permet una càrrega més ràpida i eficient dels vehicles, alhora que redueix l’impacte en l’emissió de gasos contaminants.

A més dels carregadors per a vehicles elèctrics, Andreu Solar també informava de les seves solucions Sostenibles, que inclouen nous sistemes de gestió de l’energia. Per a més informació consulteu l’apartat S de Sostenibilitat del web d’Andreu Solar.

 

Andreu Solar FIra Vehicle de Valls

Andreu Solar a la Fira del Vehicle de Valls, 2024.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *