Andreu Solar

Actualitat

25 de juliol de 2023

Andreu Solar torna a la Firagost 2023

Andreu Solar participarà per segon any consecutiu a la Firagost de Valls, que se celebrarà els pròxims 1 i 2 d’agost de 2023, amb un ampli estand al Passeig de l’Estació per informar a tots els assistents sobre les instal·lacions d’energia solar per a particulars, empreses i per a usos agrícoles.

La novetat d’aquest any és la campanya Passa’t a l’autoestalvi d’energia. La idea de la campanya és explicar els avantatges de poder acumular energia en bateries, generada per panells fotovoltaics, durant el dia o comprada de la xarxa elèctrica quan aquesta és més barata, i gastar-la quan convingui o quan sigui més cara. L’energia pot provenir d’energia solar o de la xarxa. La instal·lació inclou un kit de mobilitat elèctrica per poder estalviar l’energia generada durant el dia

Igual que en altres edicions es podrà demanar un estudi personalitzat allí mateix. Per fer-lo només caldrà la darrera factura d’electricitat.

PROMOCIÓ ESPECIAL FIRAGOST

Per motivar encara més els consumidors, Andreu Solar regalarà un patinet elèctric (o descompte equivalent) si es contracta la instal·lació d’una bateria a Andreu Solar durant la Firagost 2023.

A més, se sortejarà un patinet elèctric* entre tots els que hagin sol·licitat un estudi durant la Firagost 2023.

Es pot demanar l’estudi personalitzat a l’estand o entrant a la pàgina web andreusolar.com/oferta-firagost durant la setmana de la Firagost 2023. Promoció vàlida del 1 al 7 d’agost de 2023

 

Bases legals al web: www.andreusolar.com/oferta-firagost