Andreu Solar

Actualitat

28 de març de 2022

Energies renovables, eficiència energètica i seguretat industrial al 1r seminari del 2022 d’Andreu Manteniment

 

Andreu Manteniment, juntament amb les subdivisions d’Andreu Solar i AMOC, van celebrar el passat dissabte 26 de març el primer seminari dirigit a les empreses.

Durant el seminari, es va tractar tres temes de gran importància per les empreses avui en dia, com són les energies renovables, l’eficiència energètica i la seguretat industrial.

1- Les energies renovables, verdes i sostenibles

La gran majoria de les empreses tenen el gran avantatge de produir en hores de llum solar. Fer el canvi a l’energia solar representa de mitjana recuperar el 15% de la teva producció amb l’estalvi generat a través de les factures de la llum. En aquest article et descobrim tots els motius de l’energia solar per a les empreses.

 

2- L’eficiència energètica dins de la indústria 4.0

A banda de generar i consumir energia verda, Andreu Solar i Andreu Manteniment t’aconsellen i estudien com optimitzar les teves necessitats de consum. Petits canvis en els processos industrials permeten reduir considerablement el cost de l’energia a les empreses.

El gestor energètic estudiarà cada procés industrial així com la seva organització, per veure com una empresa pot ser més eficient energèticament. La intel·ligència artificial ens permet tenir controls de l’energia, i optimitzar-ne el consum.

 

3- La seguretat industrial contra els atacs cibernètics

La seguretat industrial és un dels punts que més preocupa a les empreses. Tenir la mínima seguretat per evitar els atacs cibernètics, i disposar de còpies de seguretat permet a les empreses treballar amb total garantia i tranquil·litat.

El grup Elektra i Siemens va col·laborar activament amb el seminari, compartint una part de l’exposició realitzada.

 

Finalment, el seminari va concloure amb un espai de networking amb representants de les principals companyies de la comarca.