Andreu Solar

Actualitat

10 de juliol de 2024

Grup Andreu presenta Andreu Solar als alumnes del curs de manteniment d’instal·lacions solars fotovoltaiques

El passat dimarts 9 de juliol, el Grup Andreu, concretament, l’empresa Andreu Solar, dedicada a la instal·lació de solucions de sostenibilitat per a particulars i empreses, va realitzar una presentació i demostració als alumnes del curs de manteniment d’instal·lacions solars fotovoltaiques, organitzat per la Cambra de Comerç de Tarragona.

Durant l’acte, els alumnes van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà els processos i tecnologies emprats per Andreu Solar en les seves instal·lacions. A més, es va realitzar una demostració pràctica sobre treballs en instal·lacions amb alçada, incloent-hi l’ús de línies de vida i mesures de prevenció de riscos per garantir la seguretat dels treballadors.

L’esdeveniment va comptar amb la presència de Jordi Andreu, director general del Grup Andreu; Olga Llaveria, responsable de recursos humans RRHH; Raúl Penco, tècnic; Guillem Martínez, responsable de l’àrea fotovoltaica i Javier Mariña, responsable de l’oficina técnica que van compartir la seva experiència i coneixements amb els alumnes, destacant la importància de la formació contínua i la seguretat en el sector de les energies renovables.

Amb aquest tipus d’iniciatives, el Grup Andreu reafirma el seu compromís amb la formació professional i la col·laboració amb institucions educatives, oferint oportunitats reals de coneixement i pràctiques als futurs professionals del sector.