Andreu Solar

Actualitat

14 d'abril de 2022

L’IDAE obre l’oficina de l’autoconsum

 

L‘IDAE, l’Institut per a la Diversificació i Estalvi d’Energia, va posar en marxa l’oficina de l’autoconsum a través de la seva pàgina web. Un nou espai d’informació i assessorament amb l’objectiu de donar suport als consumidors (particulars i empreses) que desitgin optar per una instal·lació d’autoconsum solar.

Aquest element és clau per poder incentivar l’autoconsum de les empreses i famílies que tenen dubtes o que se sentin ajudats per part del govern, i pugui resoldre dubtes, normatives, tècniques i tràmits, així com orientar al consumidor a la competència adequada perquè pugui aconseguir la resposta desitjada.

En aquesta pàgina web, també es pot trobar tècniques i publicacions rellevants en matèria d’autoconsum, accessos a organismes rellevants, preguntes freqüents.

L’Oficina de l’Autoconsum és una de les accions contemplades a la Fulla de Ruta de l’Autoconsum, un document estratègic que recull 37 mesures de sensibilització, formació a professionals o divulgació amb la finalitat de millorar el coneixement i l’acceptació de l’autoconsum per part de la població.

No obstant això, l’equip tècnic d’Andreu Solar t’ajudarà i resoldrà tots els dubtes que et puguin sorgir, abans, durant i després de la instal·lació fotovoltaica de la teva empresa o de casa teva. Pots contactar amb nosaltres a través del formulari web, al telèfon 977 60 70 65, o e-mail a hola@andreusolar.com.