Andreu Solar

Actualitat

25 de juny de 2021

Necessito una bateria per la instal·lació fotovoltaica?

Necessito una bateria · Necesito una bateria

L’energia solar és una font d’energia verda 100% renovable, però també té la característica que és variable, és a dir, que depenem dels raigs del sol per poder obtenir energia.

Ara bé, no és necessari disposar d’una bateria per poder gaudir i estalviar a través de l’autoconsum solar.

Quan no podem obtenir l’energia del sol, perquè és de nit, o bé està molt tapat, tenim dues opcions, complementar-nos amb energia alternativa complementària o emmagatzemar l’energia solar sobrant de les hores de més generació per utilitzar-la més endavant.

Contacta’ns i el nostre equip et farà un estudi personalitzat

Durant les hores de més sol, si disposem d’una bateria, es produeix més energia del que podem arribar a consumir, per tant es pot aprofitar aquesta energia en hores punta i repartir-les durant tot el dia.

Per altra banda, si volem evitar tenir una bateria, existeixen alternatives que et permetran gaudir i estalviar:

L’alternativa més econòmica i freqüent entre els usuaris que ja s’han passat a l’autoconsum, és vendre l’excedent d’energia que no consumim a la comercialitzadora. És a dir, la companyia et compensarà econòmicament per l’energia que produeixis i no consumeixes en aquell moment. Actualment, estan obligats per llei a abonar-te a la factura de la llum l’electricitat consumida de la xarxa pels excedents que has enviat durant les hores de Sol.

Està comprovat que pots arribar al 100% d’autonomia elèctrica sense necessitat d’una bateria solar.

Si tens dubtes, el nostre equip tècnic estudiarà el teu cas en concret i et farà una proposta adequada segons les teves necessitats.

Necessito una bateria

Necessito una bateria