Andreu Solar

Actualitat

18 de març de 2022

Participació en els seminaris “Coproduir energia per ser més competitius”

 

Andreu Solar participa en els seminaris anomenats “Coproduir energia per ser més competitius” organitzats per la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Valls i la Diputació de Tarragona.

El seminari enceta un seguit de propostes entorn de la gestió del coneixement, dirigides a dinamitzar el projecte CatSud Regió del Coneixement. Un repte que aposta pel futur de la regió, la recerca del bé comú, redescobrint i aprofitant al màxim les seves potencialitats.

Aquest conjunt de tres seminaris proposen identificar accions dirigides a promoure la diversificació de les economies eco-sostenibles, vincular-les al foment de la reactivació econòmica, i facilitar la participació en bones pràctiques i experiències aplicables a activitats econòmiques inscrites en l’ecosistema CatSud Regió del Coneixement.

Quan es duran a terme els seminaris?

22 de març – 1r seminari online: “Ajuts i finançament destinats a l’eficiència energètica d’activitats productives”

29 de març – 2n seminari online: “Com afrontar amb èxit la gestió de les convocatòries d’eficiència energètica. Bones pràctiques aplicables al territori”

5 d’abril – seminari presencial: “Instal·lació fotovoltaica per a empreses: casos reals”

 

Podeu descarregar-vos el pdf informatiu aquí. Les inscripcions dels seminaris online i presencials estan obertes al públic, podeu inscriure’s a valls@vallscambra.com.