Andreu Solar

Actualitat

2 de setembre de 2021

Per què les empreses han d’apostar per l’energia solar?

 

L’energia solar està en un creixement continu a casa nostra, ja que tenim la sort de gaudir de gairebé 3.000 hores solars de mitjana als municipis de Catalunya. Ara bé, aquest augment d’instal·lacions de panells solars, ve en gran manera gràcies a les famílies que decideixen passar-se a l’autoconsum en l’àmbit particular. Llavors, per què les empreses no estan avançant al mateix ritme? En aquest article explicarem els beneficis de passar-se a l’autoconsum pel sector industrial.

Les empreses són les més indicades per gaudir de l’energia solar

Enumerem els principals beneficis de l’energia solar al món industrial:

Situació geogràfica

Com hem comentat, Catalunya, gaudeix de 3.000 hores solars de mitjana.

Horari laboral equivalent a les hores solars

És lògic i fàcil gràcies a l’horari laboral. Les empreses poden subministrar l’energia de forma directa i gratuïta durant gairebé tota la jornada laboral. Depenent de la instal·lació seleccionada, les empreses podran reduir un elevat percentatge del seu cost d’energia elèctrica gràcies a l’energia solar.

No és necessari un sol radiant

Fins i tot amb un dia ennuvolat, o si plou, es pot generar energia solar. Els panells solars aprofiten qualsevol raig de sol per produir energia.

Ajudes i subvencions per empreses

Les empreses disposen d’ajudes destinades a augmentar l’autoconsum energètic.

Imatge de la marca

En una societat cada vegada més preocupada per la sostenibilitat del planeta, i reduir les emissions, les empreses que es passen a l’energia solar, a més a més de veure reduïda la seva factura, netegen la seva imatge de marca cap als seus clients.

Ajudar en els ODS d’Europa

Les empreses són un element clau i indispensables per aconseguir els objectius de sostenibilitat ODS d’Europa.

Punt de càrrega de vehicles elèctrics dels seus treballadors

Els vehicles elèctrics també van en augment, i per això serà necessari que les empreses disposin de punts de càrrega per als seus treballadors que ho necessitin.

Vendre l’excedent de l’energia solar que no es necessiti

En cas que l’empresa tingui un excedent de producció d’energia solar en relació amb l’energia necessària, la podrà vendre a la companyia i obtenir un benefici.

 

Si tens una empresa i vols gaudir de tots aquests beneficis de l’energia solar, contacta amb nosaltres. El nostre equip es posarà en contacte i fer una valoració de les teves necessitats.