Andreu Solar

Actualitat

5 d'abril de 2022

Seminari coproduir energia per ser més competitius: “Instal·lació fotovoltaica per a empreses, casos reals”

 

Avui dimarts dia 5 d’abril, Andreu Solar ha participat en l’última jornada del seminari “Coproduir energia per ser més competitius”, organitzat per la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Valls i la Diputació de Tarragona.

En aquesta última jornada, Jordi Andreu, director general d’Andreu Manteniment i d’Andreu Solar, ha realitzat la ponència sobre l’energia fotovoltaica per a les empreses, i explicat alguns dels seus casos reals.

Jordi Andreu ha iniciat la sessió destacant la importància de l’eficiència energètica a les empreses: “avui en dia, l’eficiència energètica és un dels temes més importants per a les empreses. Sobretot a causa de l’increment en el preu de l’energia que estem experimentant en el darrer any.” Si optimitzem i reduïm el cost de produir l’energia a les nostres empreses, serem capaços de ser més competitius, i mantenir el preu dels nostres productes o serveis.

A continuació, s’ha detallat els tipus d’instal·lacions fotovoltaiques que les empreses poden dur a terme, segons si hi ha abocament a la xarxa, o no, així com les limitacions de la potència generada i els requeriments que cada instal·lació necessita; permisos i llicències d’obres, i les sol·licituds, que Andreu Solar acompanya a les empreses per facilitar el procés de la transformació energètica a les empreses.

Els assistents també han tingut l’oportunitat de veure casos reals d’empreses, d’instal·lacions fotovoltaiques de diferents dimensions, cadascuna d’elles adaptades a les seves necessitats d’autoconsum i d’espai; a la coberta o en camp solar, per tal d’amortitzar la instal·lació en els següents 4 anys. Les empreses, i l’equip tècnic d’Andreu Solar, disposen del control a temps real de la producció de la seva energia per tal d’oferir un manteniment adequat i així disposar d’un rendiment òptim al llarg de tota la vida útil dels panells solars.

Finalment, s’ha recalcat la importància de què les empreses sol·licitin les ajudes econòmiques amb fons europeus abans d’iniciar el projecte d’instal·lació fotovoltaica per a les seves empreses. Aquest punt és imprescindible per poder rebre a posteriori l’ajuda sol·licitada.

Si tens una empresa, ja sigui petita, mitjana o gran, contacta amb nosaltres i l’informarem de tot.