Andreu Solar

Actualitat

8 de novembre de 2021

Tarragona bonificarà en un 50% de l’IBI per l’energia solar

 

 

Tarragona s’afegeix a la llista de municipis en què l’energia solar bonificarà en un 50% l’impost sobre els béns immobles per aquells propietaris que instal·lin sistemes d’aprofitament tèrmic o elèctric d’energia solar. En aquest article, pots conèixer tots els municipis que ofereixen bonificacions per les instal·lacions d’energia solar.

En què consisteix l’ajuda?

La reducció de l’IBI serà efectiva durant els cinc períodes impositius següents a la data de reconeixement fiscal.

S’haurà de sol·licitar en el termini dels 6 mesos posteriors a la data de legalització de la instal·lació o de la finalització d’aquesta.

L’import màxim de la bonificació anual en el cas d’habitatges unifamiliar serà de 600 € i en el cas de les instal·lacions en edificis plurifamiliars serà com a màxim del 50% del cost de la inversió realitzada a l’edifici que s’aplicarà a cada immoble d’acord amb la participació econòmica en el cost de la instal·lació que s’acrediti i amb el topall de 600€ a l’any per finca cadastral que integri l’immoble.

 

Si estàs pensant a connectar-te al sol, contacta amb nosaltres. El nostre equip tècnic et realitzarà un estudi a mida, i et proporcionarem i gestionarem les ajudes municipals que puguis optar.

 

Font de la notícia: Cambra de la propietat urbana de Tarragona.