Andreu Solar

Actualitat

19 de juliol de 2021

Quines ajudes puc demanar si instal·lo plaques solars?

 

Sigui per motius mediambientals o econòmics, cada dia existeixen més motius per passar-se a l’autoconsum energètic.

Les ajudes per a particulars i empreses han afavorit notablement l’augment d’instal·lacions fotovoltaiques a Catalunya. Ara bé, aquestes bonificacions o subvencions depenen de la localització on es vol portar a terme aquesta instal·lació, ja que les ajudes dependran del municipi o comunitat autònoma d’on pertanyem.

Quins tipus d’ajudes o subvencions puc acollir-me?

  • IBI (Impost sobre Béns Immobles)

En la gran majoria de poblacions catalanes existeixen bonificacions de fins a un 50% de l’import de l’IBI durant un període determinat, que acostuma a ser d’entre 1 i 10 anys.

Valls, La Riba, Constantí, Vallmoll, Tarragona, el Pla de Santa Maria, són alguns dels municipis que ofereixen aquesta subvenció. Contacta amb nosaltres i t’informarem de les subvencions del teu municipi, i també ens encarregarem de les gestions necessàries amb el teu ajuntament perquè només et preocupis d’estalviar.

  • ICIO (Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres)

També fa referència al municipi que es dur a terme la instal·lació, i és una bonificació que es pot acumular a altres subvencions.

  • IRPF (Impost sobre la Renda de les Persones Físiques)

En l’àmbit autonòmic, existeix una reducció de l’IRPF de fins a un 60%. Aquestes deduccions són finançades per fons europeus.

 

A Andreu Solar, ens encarreguem de tot

Si et passes a l’autoconsum amb Andreu Solar, no t’hauràs de preocupar de res. Nosaltres t’informarem de les ajudes i subvencions actuals en relació amb el teu municipi, així com tots els tràmits i gestions necessàries per poder-t’hi acollir. Contacta amb nosaltres i demana el teu estudi personalitzat.

 

quines ajudes puc demanar