cuidem el planeta Andreu Solar
Andreu Solar

Cuidem el planeta

andreu solar

El planeta, la casa de tots

Sabies que si els 6.500 milions de persones que poblen el planeta Terra consumissin igual que els habitants dels països desenvolupats necessitaríem 3,5 planetes com el nostre per a satisfer totes les necessitats? Consumim més del que la Terra pot suportar.
Òbviament, no és una manera de vida sostenible.

Som a temps de posar-hi solució, i és a les nostres teulades!

cuidem el planeta

Un pas més

.Reduïm la petjada ecològica

La petjada ecològica és una manera de calcular l'àrea de sòl que necessita cada persona per a:

- Obtenir tots els recursos que consumeix (aigua, energia, aliments, etc.)

- Assimilar els residus que genera (brossa, emissions de CO₂, etc.)

La petjada ecològica ens permet ser conscients de les conseqüències ambientals que genera la nostra forma de vida quotidiana.

Cuidem-lo

.El futur és a les nostres mans

Perquè hem de cuidar del planeta
Fa temps que consumim menys plàstic, utilitzem bosses reutilitzables, consumim productes de temporada i ecològics, i valorem els vehicles elèctrics o híbrids en canviar-nos el cotxe.

Són moltes les opcions que actualment podem du a terme per reduir la petjada ecològica. 

Canvi climàtic
El canvi climàtic és en boca de la majoria de la població durant els últims anys, però darrerament s’està convertint en el problema principal a resoldre per tots els països, i tots hi podem col·laborar.

Qualitat de l’aire

La qualitat de l’aire es veu deteriorada any rere any. Posem fre, i contribuïm a tenir un aire òptim per al futur dels nostres fills.

Energies no renovables en declivi
Des del 2015, el creixement de l’energia eòlica i la solar gairebé s’ha duplicat fins a subministrar, entre ambdues, al voltant d’un 20% de l’electricitat a la UE. L’any 2020 la solar va augmentar en un 15% i l’eòlica un 9%.

Augment de la demanda energètica de les famílies
Cada vegada més, utilitzem més dispositius que requereixen bateries elèctriques, des de la cuina fins a la mobilitat; patinets, motocicletes, bicicletes o cotxes. Amb tots aquests dispositius, la demanda d’energia creix inevitablement, per això cal buscar alternatives d’energies renovables i contribuir així en un consum net i responsable.

Andreu Solar

.ODS 2030

L'agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible és, per a nosaltres una guia essencial a seguir en l'àmbit professional.