Andreu Solar

Actualitat

14 de març de 2024

El Grup Andreu ret homenatge al seu equip durant l’acte de celebració dels 20 anys

El passat divendres 8 de març el Grup Andreu, conjunt d’empreses especialitzades en el manteniment industrial, ubicada al Polígon Industrial de Valls, va celebrar els seus primers 20 anys.

L’acte es va celebrar al restaurant Casa Fèlix de Valls, on es va gaudir d’una autèntica calçotada amb tot l’equip de Grup Andreu i representants de diferents entitats.

Durant la celebració va tindre lloc l’acte institucional dels vint anys del Grup Andreu, que va comptar amb les intervencions de diferents membres de l’equip i on es va recordar la trajectòria del Grup Andreu, així com la lectura d’un manifest per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

L’acte institucional va comptar amb un emotiu homenatge i reconeixement a les persones jubilades i de més antiguitat de l’empresa, així com al fundador, director i president de Grup Andreu i a la seva família.

En primer lloc, es van homenatjar les persones que es jubilen aquest any: Sr. Diego Mora Lucena, Sr. Juan Diego Olmedo Pujol, Sr. Jaume Bergadà Marimon i al Sr. Martín Camacho Fernández. Van lliurar els reconeixements la Sra. Maribel Robert, el Sr. Joan Vaqué, la Sra. Olga Llaveria i el Sr. Jordi Andreu.

A continuació, es van homenatjar a diferents persones de llarg recorregut a l’empresa, treballadors que han sigut l’ànima del Grup Andreu i que encara ho són: el Sr. Joan Vaquer Basora, la Sra. Maribel Robert Ferré, el Sr. Javier Nicolás Martínez, el Sr. Josep Bascuñana Clofent, el Sr. Abderrahmane Boutahri Belyamani i al Sr. Jordi Andreu Ribas, fundador, director i president del Grup Andreu. Van lliurar els reconeixements l’Honorable Sr. Jordi Siuraneta, president de PIMEC a les comarques de Tarragona; l’Il·lm. Sr. Josep M Rovira i Valls, president de la Cambra de Comerç de Valls; el Sr. Isaac Rubio, president del Gremi d’Electricistes de l’Alt Camp i la Conca de Barberà i la Sra. Maria Teresa Algbaigès.

L’acte de celebració dels 20 anys del Grup Andreu va finalitzar amb l’actuació especial d’un artista únic, el conegut showman Jordi LP.

El Grup Andreu vol agrair a tots els seus treballadors l’esforç que fan dia a dia per continuar creixent i tirar endavant aquest projecte. Junts, sumant esforços, avancem cap al futur.

Per molts anys i moltes gràcies a totes i tots per ser-hi i acompanyar-nos en un dia tan especial.